torsdag, februari 28, 2008

Agility träningstävling

Igårkväll var matte, Eros & Dex och tavlade lite, inofficiellt.
Matte var dessutom funktionär. Det var SSBK (där vi tränar på söndagar) som anordnade detta, alltså vi i träningsgänget som fixa.
Det var till att vara med och bygga upp banan, stå som tidtagare på small och halva mediumklassen, sen hämta hund och värma upp, köra ett lopp.... så byta hund o värma upp nästa och köra ett lopp. Sen samma sak en gång till.
Det var alltså 2 st öppenhoppklasser.

Dex var först ut av killarna, det blev disk på 4:e hindret i 1:a starten. han tog fel hopphinder efter tunnel... så kan det gå. Men i övrigt så kändes det bra.
Eros då. Det var till att springa som bara den för matten, och vi kom runt nollade, med rätt bra tid. Det blev en 5:e plats.
Dex andra start.... gick fint, höll på att gå åt fanders några ggr, men vi lyckades :) tror vi fick 2 eller 3 rivningar, minns faktikst inte.
Eros andra start... fin start. Han rev inte trots jag satte han snett mot förta hindret, han har ju gjort så på sista tiden tycker jag, men inte nu :)
Spring på som bara den i denna bana oxå, 2 rivningar.
Matte är nöjd, känns ju lixom inte som man har 100 fokus på tävlandet när man e med o fixar runtikring.

Avslutar med ett grattis till Hexa & Sari som hade smygpremiär på denna inoff-tävling.
Bra jobbat!!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till Eros fiiiiiina lopp, såg mycket bra ut!!! I andra loppet var ni inte ensamma om att riva, det var bara en nolla där...
Tack för Grattis :-)
KRAM Sari

Anonym sa...

Hahaha! Vad var det för galen knapp du hittade, den måste du visa mig!
Tack för hörntipset, har hört talas om det, låter mer som det skulle passa oss. Ska prova nästa gång vi får tillgång till får! Kramar från oss och sköt om er!

Anonym sa...

Tack för det gulliga inlägget i bloggen. Vad roligt att det gick så bra på SSBK tävling ;). Duktiga Eros och Dex. Indra hälsar killarna och säger att hon kommer igen efter op. Syns på söndag kram från oss