måndag, juli 28, 2008

Mera uppdatering

Så, några dagar till har gått, och VARMT har det varit. Så dagtid har vi tagit det rätt lugnt.
Utom i lördags då.... för då var det agilitytävling på schemat igen.
Katrineholm klass 1 och 2. Så det var Dex som tävlade. Där träffade vi oxå Dex brorsa Dogge som hade premiär på tävlingsplanen med sin matte :)

Dex fick 10 fel i agilityloppet, 2 rivningar. Hopploppet diskade vi oss i, jag höll inte i ordentligt, och han drog in i fel tunnel, men sen gick loppet riktigt bra.
Det var superkul att se Dogge också. Han gjorde ett supersnyggt agilitylopp, tyvärr blev de diskade eftersom de startade innan domaren blåst i sin pipa. De var det enda larg ekipaget som gick runt banan utan fel, och så diskade på en sån sak.... trisst!!! Men sånna är ju reglerna.
Duktiga var de allifall. Deras hopplopp såg vi inte, då hade vi redan lessnat på värmen och åkt hemmåt. Film på Dogges lopp finns, på Photobuket (länk till höger i menyn)

I går, söndag var vi till Eva på Seglinge och vallade med Dex. Det känndes hyffsat bra, men vi skulle behöva träna sååå mycket mer än vi gör. Fick mycket bra tips av Eva oxå, TACK för dem.
Ska se om vi kan få till det så vi kommer dit och tränar åtminstånne en gång till innan det är VP.

Nu ikväll, måndag, så har både Eros & Dex fått massage av Sanna. Välbehövligt för bägge två. Eros var öm och stel i bakvagnen (ländryggen) och Dex lite stel o öm fram i ryggen o skuldrorna. Dex skulle behöva lite mer muskler fram, han kändes lite tunn fram tyckte hon, och det har jag nog kännt lite själv också. Så ska försöka simma lite mera med honom, och fick tips om att GÅ SAKTA nerför, gärna i sand. Så får väl leta rätt på nått sånt då.

Det var allt för nu...

Inga kommentarer: