söndag, juni 29, 2008

Äntligen uppdatering

Sent om sider.... Uffe är nog den som klagat mest över att jag inte uppdaterat om vår lyckade midsommar på Gotland.
Nå, här kommer det.
Torsdag morgon var det till att kliva upp tidigt, båten skulle gå från Nynäshamn redan klockan 7 på morgonen. Bilen var packad och klar redan på kvällen innan.
Vål på båten så fick både Eros o Dex följa med upp. De skötte sig superbra, visst var det mycket att kika på, lite jobbigt att ligga stilla med hundar runt om i djursalongen där vi satt.
Väl iland i Visby så var det lite shopping som gällde, mat o lite sånt nödvändigt.
Kl 15 fick vi komma in i våra stugor, det var ett mysigt ställe vi skulle bo på, riktigt fint.
Kastanjegården. Där bodde vi flera familjer, Sari & Niklas, Maria, Sussi & Matte, Per & Karin och så vi då. Så var det ett trevligt gäng från Öland som oxå bodde där.

Tävlingarna då.... Är faktiskt nöjd med alla helgens lopp, skriver om de som var lite extra här. Alla lopp finns på film, och resultaten finns oxå att se.
Filmerna finns om du som är intresserad letar bland länkarna här till höger, de individuella loppen finns på "Photobuket" och lagloppen finns på "you tube"
Resultaten hittar man oxå via länk till höger, då får man välja "2008 Meriter-Tävlingar-Kurser"

Midsommarafton:
Eros premiär i agilityklass 3: Han skötte sig så bra vår prins, han gick som en klocka tror jag. Det är nog ett av de bättre loppen vi nånsin gjort tillsammans Eros och jag.
En 2:a plats blev det, SM-Nolla och SM-Pinne. Och till på köpet så blev det CERT (på låtsas eftersom Eros saknar lite SKK papper) Jag svävar nog lite i det blå fortfarande när jag tänker på det loppet.

På söndagen slog Eros till igen med ett nollat agilitylopp, där fick vi ingen pinne, men en SM-Nolla till vart det allt :) Såååå duktig vår kille!!!

Dex fick oxå med sig nått hem. Han slog till på söndagen, även han i agilityklassen, han kom 2:a och fick sin första pinne i ag-klass 1.

Så tävlade vi med laget Tillsvidare också, om laget kan du läsa här.

På midsommarafton var det långbord som dukades upp vid våra stugor, sill och grillat var gott.
En underbart roligt och trevlig helg i glada vänners lag.
Tack alla!!!! för härligt sällskap, både på tävlingarna och vid stugorna.
Vi hänger säkerligen med nästa år igen.

Så tillsist.... Tack alla för alla grattisar vi fått under och efter helgen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jättegrattis från oss!