söndag, juli 22, 2007

D-kullen "valpträff"

Igår, 21 Juli, var det då dags för den såkallade valpträffen.
De som var med var:
pappa Eddie (det va ju där vi var)
Dex (och Eros, som inte tillhör syskonskaran)
Dogge
Jessie
Timmy
Vi träffades vid 12-tiden hemma hos Per, alla hundar lösa på deras tomt. Det funkade så bra, de nosade och hälsade och vi hussar och mattar pratade och fick äntligen träffas.
Sen åkte vi bort till fårhagen. Eddie började med att visa sina kunskaper, trots att han inte håller på så mycket med vallning så tycker då jag att han var duktig.
Sen var det "bäbisarnas" tur. Hmm, bäbisarna är ju 1½ år nu..... men de kommer nog alltid att va "Eddie-bäbisar" :) allifall för mig.
Dogge var först ut, sen Dex, sen Jessie. Och sist Timmy. Timmy hade inte träffat får tidigare, så Timmy med husse jag och Per hjälptes åt lite.
När Timmys husse slutade säga stanna och ligg, så fick vi Timmy att få upp lite intresse för fåren, det tog inte många sekunder innan man då såg att han faktiskt jobbade. Han cirklade och fick fåren i rörelse och såg ut att tycka det var skoj.
Alla skötte sig bra i fårhagen, duktiga vovvar vi alla har :)
Sen åkte vi vidare, för att låta hundarna bada, alla slaängde sig i samtidigt. Den som simmade längst och mest var Timmy, snacka om blötdjur :)


Efter badet bar det av hem till Per igen. Mera mingel i trädgården och massor med hundprat. Jessie var tvungen att dra sig hemmåt, och vi andra grillade tillsammans och pratade ännu mera hund.
En riktigt trevlig och rolig dag tycker jag. Klockan var runt 18 när vi drog oss hemmåt, och bak i bilen låg 2 mycket trötta hundar.
Om man klickar på länken foton - filmer i högermenyn, så finns det massor med bilder från dagen. Eller följ denna länk: http://s91.photobucket.com/albums/k315/miamaja1/ och välj album "valptraff"
Jag hoppas verkligen att vi kan ses igen allihopa, och kanske då Dino, Dippa och Kalle kan vara med oxå.

Inga kommentarer: