söndag, juli 22, 2007

Bergslagsveckan

Hela veckan som gått har dt varit agilitytävlingar i Smedjebacken. Jag och Eros tävlade de 3 första dagarna, måndag - onsdag.
Måndagen bjöd på soligt och varmt väder. Vår start i agility2:an denna dag resulterade i en 2:a plats, med 5 fel.
Tisdagen bjöd på varierande väder, med inslag av regn och åska. Som tur var så var det banbygge när åskan gick. Och denna dag kom vi runt hopp 3 banan med 10 fel.
Onsdagen bjöd på stormvindar. Flera tält hade blåst sönder när vi kom till tävlingsplatsen på morgonen. Och tråkigt nog så gick Felix o Nanas tält sönder under dagen, ett ben knäcktes. Det tältet vi "bodde" i denna tävling.
Men Frida m Safe & Troy och Lena D flyttade fram sitt tält på vår plats, och våra 4 hundar fick komma skydd mot sol och regn även denna sista eftermiddag. Det tackar vi för :)
Onsdagens lopp.... Vi tog oss runt agility 2 banan, men med en massa fel....

Jag är nöjd med min kille, vi kom runt flera banor. Fick med oss en fin rosett hem. Fick med oss lite tankar om vad vi behöver träna på. Ja, vi har haft en bra vecka.
Och husse och Dex är hur bra somhelst, Dex sköter sig finfint, och husse filmar, rastar hundar och är bara såååå bra att ha med på tävlingar :)
3 dagars tävlande räckte gott för oss, det var en trött familj som åkte hem på onsdag eftermiddag, eller till stugan faktiskt. Det var skönt att landa där och bara ta det lugnt några dagar.

Inga kommentarer: