söndag, juni 24, 2007

Midsommarhelgen....

...har hundar och matte tillbringat i Bollnäs, husse fick stanna hemma och jobba.
I torsdags packade vi in oss i bilen jag och hundarna. 25 mil midsommartrafik senare var vi framme här:

Vi satte oss på gräsmattan för att invänta våra kompisar, Felix & Nana med matte och husse. Huset är ju lixom deras och vi var ditbjudna över helgen. Tack för det!!!! Vi har trivts superbra :) De fick åka från stockholm senare än oss, så de hamnade bland ännu fler bilar mog vad vi gjort.
Korvgrillning bjöd första kvällen på, sen var det bara att nanna kudden.

Midsommarafton firades hos en kompis till Felix & Nana. En stor hästgård.
Det var en hel drös med folk, nåja, inte massor... men spela brännboll kunde vi göra, och det gjorde vi. Sen var det grilldax. Alla 4 hundar var med hela tiden, förutom under brännbollsmatchen. De hade ju bara snott bollarna annars :)
Hundarna skötte sig super tycker vi som äger dem, men skulle nån fråga de 2 smågrabbarna som va där (typ 7 - 9 år eller så) så skulle de nog inte säga att hundarna va helt ok.
De hälsade fint på vovvarna, lekte lite med dem. Vi hade hela tiden koll såklart. Men nog fasiken så skulle den ena grabben (trots tillsägelser) retas med malletjejej genom att gå mot henne och sen när hon tog ett steg mot han så börja han springa iväg. Klart mallen satte fart efter han.
Och lite senare kasta de pinnar till Eros o Dex. De är ju snälla med barn, men ungar e ju lite som de är, och hux flux så blev Eros beskylld för att ha fällt ena ungen.
Ungen snubbla över Eros när han skulle springa o kasta till Dex.
Förutom dessa 2 ohängda ungar så var eftermiddagen o kvällen bra.

I övrigt så har vi promenerat i skogen, suttit på tomten och kikat på våra hundar som aldrig verkade tappa leklusten. De har lekt och sprungit hela helgen. (NU sover de som stockar)
Felix & Nana har ju katt i sin flock, Sune. Och Sune var en spännande prick tyckte Eros.

Här kommer några bilder från helgen.





Inga kommentarer: